Dag 4 - donderdag 7 mei

Het onderwerp van vandaag is "nieuwe mogelijkheden"

 

Hoe leuk is het om iets nieuws te ontdekken? Iets doen wat je nog nooit gedaan hebt en erachter komen dat je het nog leuk vindt ook.

Dat klinkt voor mij als een mooi cadeau. Voor jou ook?

Breek eens je oude gewoonte door en loop eens een rondje door je buurt waar je nog nooit geweest bent. Ik ben benieuwd hoe je dat ervaart.

Als je even niet weet wat je kan doen in deze periode heb ik in de bijlage een lijstje met dingen die je kan doen.

 

Opdrachten

  • Wat doe je als je in een negatieve spiraal zit of je hebt een rotdag en het lukt je niet om het te doorbreken? Dan doe je waarschijnlijk iets wat je altijd doet. Wat als je eens een iets nieuws probeert wat je niet eerder gedaan hebt! Ga bijvoorbeeld iets opruimen of schoonmaken. Ga buiten een rondje lopen. Ga zingen of dansen. Of beiden 😉 Glimlach, ook al voel je het niet en kijk wat er gebeurt.
  • Als je gek wordt van het thuis zitten met de kinderen en je partner en je weet niet hoe je alle ballen omhoog kan houden, hou het praktisch en helder voor jezelf. Denk na hoeveel tijd je wilt besteden aan je huishouding, kids, partner, eigen werk, me-time, etc etc. Werkt het niet hoe je het altijd deed dan biedt dit ook nieuwe mogelijkheden. Maak eens een nieuwe dagindeling.

 

Morgen om 16.00 uur kan je via deze link komen in de afterparty. Dan nemen we een borrel en wie zin heeft kan even een dansje doen op gezellige muziek 🙂

 

Ik zie je straks om 10 uur in de Facebook Groep!

Je kan de opname terugkijken in de groep indien je er niet live bij kunt zijn.

 

Liefs, Aisa

 

P.S. Hier vind je een lijst wat je kan doen in deze periode.

Wat je kan doen in deze periode - Aisa Solutions