Dag 3 - woensdag 6 mei

Het onderwerp van vandaag ben "JIJ"

 

Je vraagt je misschien af hoe Pietje het nou doet in deze situatie.  Of hoe zal Marietje het doen met al die kids die nu ook thuis zitten? Zal ze niet gek worden?

 

Het heeft geen zin om jezelf vragen te stellen om te weten hoe anderen het doen. Iedereen gaat anders met de situatie om. Iedereen is anders. Je kan wel inspiratie halen uit hoe anderen het doen en tips/advies ontvangen.

 

Maar hoe gaat het met jou? Irriteer je je aan mensen die zich niet aan de regels houden of laat je het bij hun? Kies je voor irritatie of groei?

Kijk naar je eigen situatie en gebruik advies of tips die bij jou passen. Kijk hoe je jij (met jouw gezin) er het beste van kan maken.

 

Vraag je je af waarom dit jou moet overkomen? Hoelang dit nog gaat duren? Helpen deze vragen jou verder? Kom achter jouw inzichten tijdens deze crisis.  Stel jezelf juiste vragen als je helderheid en inzicht wilt.

Ik heb een e-book gemaakt met 8 vragen die je jezelf kan stellen. Je kan hem hier downloaden

 

Opdrachten

  • Ga 5 tot 10 x bewust ademhalen zoals we in de groep doen
  • Download mijn gratis e-book en laat weten in de Facebook groep welke vraag jou het meest geraakt heeft

 

Ik zie je om 10 uur in de Facebook Groep!

Je kan de opname terugkijken in de groep indien je er niet live bij kunt zijn.

Liefs, Aisa

 

P.S. Hier vind je een lijst met 4 fases waar je in kan zitten in deze periode. Het is niet de bedoeling om je in een hokje te stoppen maar om inzicht te geven.